Tijdens het BBP/BVFp Symposium ‘Emergency preparedness and response’ heeft Bureau biosecurity samen met de CBRN responsorganisatie van het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) een drietal break-out sessies verzorgd over verschillende aspecten rond communicatie naar belanghebbenden in het geval van een biologisch incident. In maart zal Bureau biosecurity met een informatieve stand aanwezig zijn bij de Scientific Spring meeting van de KNVM.

BBP/BVFp Symposium

Bureau biosecurity heeft in samenwerking met de CBRN responsorganisatie van het RIVM een drietal break-out sessies verzorgd tijdens het BBP/BVFp Symposium ‘Emergency preparedness and response’. Het doel van het symposium was om de deelnemers bekend te maken met aspecten rond de voorbereiding en reactie op noodsituaties en inzicht te geven in noodplanning, training en communicatie met belanghebbenden. Tijdens de interactieve break-outsessies, verzorgd door Bureau biosecurity en de CBRN responsorganisatie, kwamen aan de hand van een scenario van een fictief biologisch incident verschillende aspecten rond communicatie naar belanghebbenden aan bod.

Scientific Spring Meeting KNVM & NVMM 2019

Op 26 en 27 maart zal Bureau Biosecurity met een informatieve stand te vinden zijn op Papendal tijdens de Spring Meeting van KNVM/NVMM. Hier willen we onderzoekers informeren over biosecurity en bewust maken van mogelijke dual use aspecten van hun onderzoek. Ga je zelf naar de Spring Meeting of ken je iemand die er naartoe gaat? We hopen jullie te zien bij onze stand! Meer informatie over deze bijeenkomst: www.scientificspringmeeting.nl